Deponije u gradu

Osmog jula smo objavili slike igrališta u naselju Tanasko Rajić, visoku travu, zarastao teren za igru kao i polomljene sprave za decu. Nadali smo se da će te slike videti nadležni i reagovati, da će srediti taj teren i omogućiti deci da se igraju i uživaju u raspustu. Sve je i ostalo na toj našoj nadi. Juče smo opet šetali naseljem Tanasko Rajić i situacija je – još gora.

Slika – OnlinePirot
Slika – OnlinePirot
Slika – OnlinePirot

Ne možemo a da se ne zapitamo – šta rade odgovorne službe? Zašto se dozvoljava da se oko kontejnera prave deponije, u sred grada? Zašto se dozvoljava da trava “guta” igrališta? To je naše pitanje za nadležne. A sve to dok nam iz gradske vlasti najavljuju neke “kapitalne investicije” po okolnim selima.2 thoughts on “Deponije u gradu

 1. Ne razumem zasto ste protiv” kapitalnih investicija” u selima?
  Pod tim Investicijama se podrazumeva asfaliranje ulica i sokaka u selu,obnove skola.
  Za infirmaciju da vas nije briga kako izgledaju sela i sokaci i da li deca koja gaze blato i vodu imaju pravo na zivljenje kao i vi u gradu koji ovo pisete.Trebate znati da se niste ni rodili a da ste ispred nosa imali asfalt,da ga deca sa sela sanjaju samo i dan danas.
  A sto se tice kontejnera one koje vi zapalite zarom u gradu i polomite poklopce daju nama u selu jer za nas nema drugih i lepsih i racionalnih….
  Za informaciiju, takodje, da u gradu postoji sluzba za odrzavanje parkica,igralista,ulica i te vase visoke
  trave u naselju Tanasko Rajic, zove se Komunalac.
  Ista nikada nije dosla da u bilo kom selu pored zadruznog doma,crkve,groblja,decjih igralista okosi travu vec to radi mz svojim volonterskim radom,pa gospodo koja nemate “kapitalne investicije ”
  POKUPITE DJUBRE PORED KONTEJNERA I POKOSITE TRAVU,volonterski.
  A Vas bih zamolio da prosirite malo vidike kada apelujete gradskoj vlasti sta uraditi.

  1. Poštovani Saša,

   pre svega hvala na komentaru.

   Ne mogu da kažem da se ne slažemo sa većinom stvari koje ste naveli ali se svakako ne slažemo sa delom gde kažete da nama smetaju kapitalne investicije u selima što svakako nije slučaj. Verujemo da u okolnim selima ima ozbiljnijih problema ali, iskreno, u to nismo dovoljno upućeni. Mi smo nov portal i pokrivamo ono što vidimo i direktno pogađa nas kao stanovnike grada Pirota. Voleli bi da nam pošaljete slike konkretnih problema u selu u kojem živite i mi ćemo to objaviti, sa zadovoljstvom. Mi smo objektivni i nikoga ne štitimo niti napadamo bez razloga, tako da će nam biti zadovoljstvo da u saradnji sa Vama ukažemo i na probleme u selima Pirota. Hvala Vam i svako dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *